sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Iloinen ja onnellinen.Voi että.
Niin on hyvä mieli nyt.
Kyllä te olette niin ihania blogiystäviä!

Eilinen päivä oli varmasti kesän paras päivä.
Te teitte siitä ihan täydellisen!
Puutarhabloggaajien tapaaminen täällä Raumalla.
 Vakka-Taimessa ja Vuorelassa käytiin
ja illalla puhuttiin puutarhaa ja kaikkea muutakin meidän pihalla.
Vakka-Taimessa ja Vuorelassa tehtyjen ostosten lisäksi autot täyttyivät
mahtavista vaihtotaimista!

 välillä paistoi aurinko....
...välillä satoi....
mutta Muurisen Vesan esittelykierros oli kiehtova ja mielenkiintoinen.
Niin paljon tietoa ja erityisiä kasveja.

En tullut ottaneeksi paljon kuvia, meiltä kotoa en ainuttakaan, 
 onneksi niin monella oli kamerat mukana, että varmasti kaikki tärkeä tuli ikuistettua! Kiitos teille kaikille, kun tulitte, kiitos ihanista tuliaisista,
siitä kasvikassista, punapähkinänkin tuleva paikka alkaa selvitä vähitellen...
Kiitos Kivipellon Sailalle, kun olit kanssani järjestämässä tapaamista.

Kiitos teille kaikille ihan parhaasta seurasta.
Kiitos, kun olette ystäviäni!

Onnikin tuli illemmalla kotiin,
ei ollut ollut muka yhtään tietoinen, että täällä olisi ollut
niin paljon rapsuttelijoita.
Erityisterkut Onnilta Saaripalstan Sailalle ja Molleylle.
Ensi kerralla hän lupasi olla kotona!

 Aurinkoista ja kukkaisaa kesää teille kaikille!
Marja

23 kommenttia :

 1. Teillä on ollut hieno päivä, mutta onneksi Katinkanssa Kati oli reipas ja otti minuun yhteyttä... näin pääsin tänään minäkin tapaamaan viisi upeaa naista :)
  - Oikein ihanaa kesää ♥

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos Sinulle Ystäväni Marja!

  Oli niin ihana päivä, oli mukavaa yhdessä valmistella tapahtumaamme, jutella, touhuta, rapsutella kisuja! Ja oli niin suurenmoista tavata ihana blogiystäviä, puhua puutarhaa, nauttia päivästä, auringosta ja sateesta! Saimme upean päivän! Kassit täyttyivät taimiherkuista! Vatsamme täyttyivät Sinun ihanista herkuistasi! On niin hyvä mieli, uskomattoman ihana päivä!

  Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Siellä on varmasti nautittu päivästä täysillä!

  VastaaPoista
 4. Kivoja tuollaiset tapahtumat! Itsellä on ihan pienenä harrastuksena tämä puutarhailu. Ja kitkemisen palkkana on sitten nätti kiva piha-alue.Tänään laitoin kasvulaatikot ulos, kun ilmat ovat olleet niin viileitä öisin, että en ole uskaltanut viedä kasvihuoneenseekaan juuri mitään. Blogissani alkoi eilen arvonta, käy osallistumassa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti sinulle ja Sailalle! Oli mukava päivä ja mahtavat tarjoilut! Olitte nähneet paljon vaivaa! Lämmin kiitos!

  VastaaPoista
 6. Olipa teitä huikea porukka koolla. Varmasti mukava päivä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kun järjestit tapaamisen! oli huikean ihana päivä! Oma lähtöni kotiin oli aivan liian varhain, kyllä harmitti, mutta kotona oven takana itkevä muruseni oli paras ja tärkein syy lähteä "ajoissa" kotiin. olisi ollut ihana nähdä puutarhasi ja kissasi!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Marja ja Saila hienosta päivästä! Niin oli mukavaa, ettei vielä ole ihan edes toipunut huomenna alkavaan arkeen.

  VastaaPoista
 9. Oli aivan ihanaa! Hämäläinen (ja ihan pikkuiselta osuudelta myös satakuntalainen) sulattelee tätä viikonloppua pitkään ja hartaasti, ottaa sen välillä uudestaan esiin, muistelee ja iloitsee ihanista ystävistä.
  Juu, ne kollipoikien lupaukset tiedetään :-D Pääasia, että hän saa kotiväeltä ruokaa ja hellyyttä! (Mutta saatan olla joskus puskissa lymyämässä, nyt kun tiedän missä ihana Onnipantteri asuu ;-))

  VastaaPoista
 10. Kiitos Marja ja Saila järjestelyistä! Loihditte aivan mielettömät tarjoilut! Puutarhakierrokset, taimivaihtarit, kisut ja kaikki, niin mahtavaa. Eilisestä olen vieläkin ihan fiiliksissä :). Nyt on kyllä maltettava mennä pistämään pää tyynyyn...

  VastaaPoista
 11. Oi kiitos teille Marja ja Saila. Päivä oli kaikkinensa täydellinen ja mkä parasta Onni-kisun terveiset, oli varmaan lymyämässä jossin ihan lähellä tämä itsellinen seikkailija ja veijari.

  VastaaPoista
 12. Kiitos sinulle, Marja! Olet varsinainen monitaituri: loistava kokki, kuvaaja, puutarhuri ja emäntä. Oli ikimuistoinen päivä ja monta kivaa kasvia on siitä muistona. Kisujen vieraanvaraisuus on ihan omaa luokkaansa :)

  VastaaPoista
 13. Kuulostaa että teillä oli ihana tapaaminen.

  VastaaPoista
 14. Kiitos ja iso halaus vielä sinulle kun järjestit taas niin ikimuistoisen tapaamisen. Nämä tapaamiset inspiroivat ja antavat ihan uutta tarmoa ja innostusta rikkaruohojen valtaaman työmaan setvimiseen:) Kaikki herkut olivat niin suussasulavia, että ei voi kuin ihmetellä, miten olet ne kaikki ehtinyt tehdä. Miehesikin niin puuhakkaana mukana<3 Ihania kesäpäiviä Suvikumpuun!

  VastaaPoista
 15. Voi kun kivaa tuollainen tapaaminen. On meilläkin kerran ollut tuollainen täällä pohjoisessa, tapasimme Oulujoen Taimistolla. Pitäisi ottaa uusiksi!

  VastaaPoista
 16. Kiitos Ystäväni Marja! Oli niin kiva kanssasi touhuta aamulla ja lähteä sitten retkelle, ihanat kohteet kerrassaan ja niin kivaa jälleen bloggareiden kanssa tavata, nauraa ja puhua puutarhaa! Aika kului siivillä! Ihania herkkuja teit!

  Kaunis kiitos koko päivästä Sinulle ja kaikille mukana olleille :D Rapsutukset kisuille ja kiitoset talon isännälle myös!

  VastaaPoista
 17. Kiitos ihanan ja ikimuistoisen päivän järjestämisestä, herkuista, seurasta, pelargoniasta, kyydistä!
  Nähdään taas:)

  VastaaPoista
 18. Mukava kuulla, että kaikki osui nappiin!

  VastaaPoista
 19. Marja, itse olet ihana ♡
  Hienon päivän päätteeksi hieno ilta puutarhassanne. Kiitos paljon.
  Olet todellinen huippukokki, nyt alkaa kuolaa erittyä suuhun, kun muistelen herkkujasi.
  Kisunne oli niin söpöjä eikä miähessäkkään mittään vikkaa ollut :D
  Kiitos mukaan pääsystä. Päivä teki minulle tosi hyvää, nautin joka hetkestä.
  Sailalle myös kiitokseni Kivipeltoon ( jostain syystä en pysty lukemaan kunnolla blogiansa).

  VastaaPoista
 20. Ihanan juhlan ja retken olet järjestänyt! Upean näköistä. Olen suuresti kade heille jotka pääsivät maistamaan ihania herkkujasi.

  VastaaPoista
 21. Olisipa kiva olla mukana, mutta niin kaukana. Liisa

  VastaaPoista
 22. Viime lauantai oli tosiaan ihan paras päivä! <3
  Ja se on kyllä suurimmaksi osaksi sinun ansiotasi!!! Kiitos ja halauksia sinulle, miehellesi ja Sailalle, päivän hienosta ohjelmasta, taivaallisista herkuista, mahtavasta seurasta sekä kauniin puutarhasi porttien avaamisesta!
  Puutarhasi oli täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia, mahtavia kasviherkkuja ja loistavaa tunnelmaa. Tuo tunnelma on vain sellaisissa puutarhoissa, joissa asukkaat rakastavat puuhastelua ja nauttivat puutarhastaan. Tykkäsin todella paljon teidän monesta puuhailupaikastanne; risuverstaasi, kasvihuoneesi x 2 ja puutarhavajasi olivat kadehdittavat. Puutarhastanne näki, että siellä oikeasti eletään ja puuhaillaan.
  Ja jos asuisitte täällä lähempänä, voisitte saada tämän tästä yllätysvieraita... Noita herkkuja ja vieraanvaraisuutta muistellaan vielä pitkään...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥