torstai 7. tammikuuta 2010

Värikollaasi - joulu

Inkiväärin emännöimä joulu-värikollaasihaasteen jatkoaika on vielä sunnuntaihin asti.

Tässä minun toteutuneet jouluvärini ja -tunnelmani.


Ei ihan sellaista joulua tullut kuin haaveilin, mutta vaihdoin kotijoulun hotellijouluun ja tein mielestäni kuitenkin ihan hyvät vaihtokaupat.
Ainakin näin jälkeenpäin ajatellen.
Mitä sain vaihtokaupassa?
Kerron muutaman päivän kuluttua :)
Klikkaamalla näet lisää joulutunnelmia
Marja

6 kommenttia :

 1. En tiedä sinun haaveistasi, muuta minun mielestä tuo näytti kyllä hyvin Jouluiselta, ajattelin että blogimaailmassa ei enää tapahdu tähän aikaan mitään , mut on täällä näköjään muitakin yökyöpeleitä liikkeellä ;)

  VastaaPoista
 2. Hienosti vielä palautit mieleen joulun värejä. Jouluruusu on meilläkin kukkinut ja nyt näyttää tulevan siemeniäkin. Tuo kirkon kuva on kaunis ja vieressä ihana joulukuusi runsaine valoineen. Kaunista.

  VastaaPoista
 3. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

  VastaaPoista
 4. Vähän erilaista joulutunnelmaa, Silti kaunista! :) Muutama postaus taaksepäin laitoit NIIN ihania kuvia keväästä. Mulla myös mieli kääntyy heti tammikuussa...kohta saa siemenpusseja kaivaa kaapista. Ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Jokainen näkee ja tuntee joulun eri tavalla. Tässä sinun näkemyksesi. Minä en osaa tehdä edes tuollaista kollaasia puhumattakaan tuollaisesta hienosta nimekirjoituksesta.

  VastaaPoista
 6. Hieno kollaasi, taatusti erilainen kuin meillä muilla. Ihanhan tässä alkaa jänskättää, että millaiset vaihtarit olet saanut ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥