keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Miljoona!


Aamulla kurkkasin pitkästä aikaa blogini tilastoja.
Suorastaan ällistyin!
Blogin sivuilla on vierailtu yli miljoona kertaa!

Sivun katselut tänään 
504
Sivun katselut eilen 
1 454
Sivun katselut viime kuussa
 18 536
Sivun katselujen koko historia 
1001175

Aika huikeaa!

Kiitos teille kaikille, kun viitsitte käydä täällä lukemassa näitä höpinöitäni :)

Päivän varsinainen asia on kuitenkin porkkana-sitrusmarmeladi.
Lupasin jo jokin aika sitten laittaa reseptin tänne blogiin.

Tässäpä se.

PORKKANA-SITRUSMARMELADI

1  kg porkkanoita
2 (luomu)sitruunaa
1 appelsiini
1 pkt (330 gr) hillomarmeladisokeria
vettä

Kuori ja paloittele porkkanat.
Keitä ne väljässä vedessä kypsiksi.
Kaada vesi pois ja soseuta porkkanat kattilassa esim. sauvasekoittimella.
Pese sitruunat hyvin ja raasta niiden keltainen kuori porkkanasoseen joukkoon.
Purista mehu sitruunoista ja appelsiinista ja lisää soseeseen.
Sekoita lopuksi joukkoon hillomarmeladisokeri ja keitä marmeladia pari minuuttia.
Täytä kuumennetut lasitölkit marmeladilla ja sulje heti kannella.
Marmeladi säilyy viileässä paikassa useita kuukausia.

Oikein herkullista ja raikasta marmeladia, eikä maistu muuten yhtään keitetyltä porkkanalta.
Paahtoleivän päälle tai kääretortun täytteeksi sopii oikein mainiosti.

Tämän juustokakun täytteeseen käytin porkkanamarmeladia viime viikonloppuna.

Pohja:
180 gr Oreo-keksejä
60 gr Vicenzovo-keksejä ( niitä, joita käytetään tiramisuunkin)
100 gr voita

Täyte:
 200 gr vaniljatuorejuustoa
2 tlk Flora-vispiä
300 gr porkkanamarmeladia
2 rkl sitruunamehua
5 liivatelehteä

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi.
Levitä seos irtopohjavuoan pohjalle ja vähän matkaa myös reunoille.
Laita vuoka jääkaappiin täytteen teon ajaksi.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa Flora-vispi vaahdoksi.
Vatkaa kevyesti keskenään vaniljatuorejuusto ja porkkanamarmeladi.
Lisää seokseen kuumennettuun sitruunamehuun liuotetut liivatteet.
Lisää seokseen varovasti nostellen vatkattu Flora-vispi.
Kaada seos keksipohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Irrota hyytynyt kakku vuoasta ja koristele haluamallasi tavalla.

Viimeksi koristelin kakun pensasmustikoilla ja sulatetulla tummalla suklaalla.
Ihan hyvä tuli :)

 Vanille Fraise

Magical Fire

Voi että!
Meillä on vielä niin kesä.
Huomenna on vielä kesäisempää.
Melkein hellettä!

Suruvaippa ja Ritausma tänään iltapäivällä

 Hyvää intiaanikesää!

 ♥

Marja

15 kommenttia :

  1. Vau! Onpa hurja luku! Paljon onnea, hieno saavutus! ♥

    VastaaPoista
  2. En yhtään ihmettele tuota lukua, kun blogisi on aina vaan niin herkullinen, niin kukkien, ruokien kuin yleensäkkin kuvien suhteen. Ja kisutkin vielä,..

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Kiitos hyvistä resepteistä, porkkanasitrusmarmeladi menee ainakin testaukseen.

    VastaaPoista
  4. Kyllä tänne on aina kiva tulla katselemaan tunnelmallisia kuvia ja lukemaan piristäviä juttuja!

    VastaaPoista
  5. Onnittelut! En kyllä yhtää ihimettele, vaikkaki nua luvut tuntuu aiva tähtitiäteellisiltä. Sun plokis on jokaaselle jotaki: on puutarhaa, leipomista, säilömistä, ruakaohojeeta, käsitöitä ja viälä eläänrakkahille kissikuvia.

    VastaaPoista
  6. Paljon onnea valtaisasta lukija- ja kävijämäärästä. Upea kuva suruvaipasta ja ruususta.

    VastaaPoista
  7. Onnea miljoonasta!!!
    Mikä ei ole mikään ihme; tämä blogisi on niin ihana ja elämänmakuinen kertakaikkiaan.
    Kuvasi ovat ihan huikeita.
    Kiitos tästä ilosta, jonka meille lukijoille suot!<3

    VastaaPoista
  8. Miljoona, miljoona miljoona ruusua! Onnea kovasti!

    VastaaPoista
  9. Vautsi! Onnea miljoonasti!
    En kyllä yhtään ihmettele, Suvikummussa on niin mukavan kodikas tunnelma ja niin kauniita kuvia ja kasveja.

    VastaaPoista
  10. Huikeat luvut kyllä, onnea! Ihanaa, kun on vielä näin kesäistä :) Juustokakkusi on upea.

    VastaaPoista
  11. Onnea miljoonablogille! En yhtään ihmettele, blogisi on uskomattoman ihana.

    VastaaPoista
  12. Ei se ihme ole, että sivuillasi vieraillaan: täällä on aina niin kauniita kuvia ja makoisia leivonnaisia ym. Epäilen sinun olevan ruoka-alalla.

    VastaaPoista
  13. Ihanaa, onnea ja halauksia oikein mahdottoman paljon! Blogisi on herkuista tehty ja upeilla kuvilla maustettu, joten sen vuoksi en katsojamäärää yhtään ihmettele!

    VastaaPoista
  14. Onnittelut hienosta tuloksesta ja kyllä näitä sivuja kelpaa lukea ja katsella. Jo vain, vaikka kuinka kiire olisi niin näitä sivuja luen, tuskin yhtään postausta on jäänyt väliin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥