tiistai 27. tammikuuta 2015

Koti


KOTI on teemana makrotexhaasteessa tällä viikolla.

 Tää olis tän koti.
Yksiö.
Nipsu rakastaa laatikoita ja koreja.
Muutkin kissat tykkäävät, mutta Nipsu r.a.k.a.s.t.a.a

Koti ilman kissoja on pelkkä asunto.

 Kukat kaunistavat kodin
  
Pullantuoksu.
Kodikasta.


Pieni Lintu - MakroTex challengeMarja

36 kommenttia :

 1. Mainiot kuvat kissoistasi. Juuri muutama päivä sitten keskustelimme mieheni kanssa siitä, miten harmillista on ettemme voi pitää kissaa enempää, kuin koiraakaan allergian vuoksi. Vesi tulee väkisinkin kielelle leipomuksiasi katsellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunu Vuokko; kissoista on kyllä niin paljon iloa, harmillista ne allergiat, mutta omalla terveydellä ei kannata leikkiä, vaikka kuinka tykkäisi eläimistä.


   Poista
 2. Suloisia kuvia Nipsusta :) Meillä ei ole kissaa, mutta naapurin lihava Holger pitää pihaamme reviirinään, minne ei vierailla kissoilla ole asiaa ja hyvä niin. Holger ymmärtää vain ruotsia ja muistuttaa aivan Karvista. Makoisan näköisiä leipomuksia Terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa; Nipsu on hyvä malli :)
   Holger on varmasti varsin persoonallinen katti !

   Poista
 3. Ihania kuvia. Melkein tuli pullantuoksu nenuun:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kodikkuuden symbolit, kissa, kukat ja kierrepullat. Kauniin kodikasta.

  VastaaPoista
 5. Napsulla on hieno yksiö. Ihanat pullasi tuoksuvat tänne asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelma; Nipsulla on useampikin erilainen yksiö täällä eri huoneissa :)
   Kiva jos tuoksu tuli sinne asti !

   Poista
 6. Kauniit kuvat ja ihana Nipsu hienossa laatikossaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa; kiitos ja tervetuloa blogini lukijaksi! Toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 7. Oma koti kullan kallis ja eritoten tuollainen puinen yksiö, siis ihka oma.
  Nipsu rakastaa omaa upeata yksiötään ja sehän on hyvä, mutta varmaan Nipsu rakastaa myös oman kodin lämpöä ja hoivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molley; kissat osaavat tosiaan nauttia elämästä ja hakevat talon parhaat paikat nokosilleen! Nipsullakin on monta erilaista yksiötä täällä meillä :)

   Poista
 8. Mitä ihanuuksia kuvissasi onkaan. Ylimissä kuvissa oikea kaunokainen,

  VastaaPoista
 9. Pieni yllätys blogissani, kurkkaathan :)

  VastaaPoista
 10. Sanoisinpa, että kissan päivät ja ihanaa pullantuoksua ☺

  VastaaPoista
 11. KOTI. Sanotaan, että koti on siellä, missä sydän on. Vaikea yhdistelmä, kun sydän asuu Espoossa ja koti on Satakunnassa. Välillä tuntuu, että se on autossa kakkostiellä. Auttaiskohan kaksi kissaa tähän tyhjän sylin syndroomaan? Ratkaisuja pitäis tehdä, mutta se ei ole helppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulla; voi ei, mikä ongelma sinulla onkaan! Kissat tekevät sen varmasti; kissat valtaavat taatusti sydämesi ja sohvasi ;)

   Poista
 12. Kissat on niin ihania! KOko Lapsuuteni eläinten kanssa eläessä en kyllä arvannut, että aikuisena koti on tyhjä lemmikeistä. Voihan allergiat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati; voi allergiat tosiaan, todella vaikeaa olisi kuvitella kotiamme ilman joka puolella lojuvia kissoja!
   Nyt on Suomeenkin tullut Kissakahviloita, joissa voi käydä saamassa kissaterapiaa. Allergisen ei toki sinnekään kannata mennä...

   Poista
 13. Minulta taitaa puuttua useampikin ruuvi päästä, kun tuollaiset kissakuvat saavat ihan sydämen läikähtämään. Koti on tosiaan pelkkä asunto ilman kissaa. Ainakin näin kissaihmisen näkökulmasta. Tyttäreni kissat rakastavat myös kaikkia laatikoita ja pusseja sekä koreja. Aina lapsen luota lähtiessä pitää katsoa, ettei mukaan lähde ylimääräisiä matkalaisia. Meidän Juuso taas tykkää mönkiä tyynyjen ja peittojen alle. Pienenä sitä sai etsiä urakalla, kun se oli luikahtanut jonkun torkkupeiton taitteeseen nukkumaan.
  Kerropa vielä, millaisella makrolla olet nuo kuvat ottanut. Onko sinulla joku lisävalaisin kuvaustilanteessa, kun noissa tuota valoa riittää. Aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between; kissaihminen taitaa vaan olla sellainen, että meillä on ruuvit päässä ihan omanlaisessa järjestyksessä, vaikka yhtään ruuvia ei puutu tai ole edes löysällä :D
   Mikähän niitä kisuja niin kiehtookin niissä paperikasseissa ja pahvilaatikoissa?
   Voi, ihana ajatus Juusosta torkkupeiton taitteessa.
   Kissakuvat on eilen otettu ilman mitään lisävalaistusta. Ne ovat taattua IPad-laatua, IPadilla siis pikaisesti napsittuja.
   Toisissa, aiemmin kuvatuissa on lisävalaistuksena ollut mun mainio syysmasennuksen torjuja, päivänvalolamppu! Se on kyllä hyvä hätäratkaisu tällaiseen pimeään aikaan, kun valo ei riitä sisällä, eikä ulkonakaan. Valo on todella päivänvalon väristä ja riittää pienempien kohteiden kuvaamiseen vallan mainiosti. Olen jo ostanut ihan oikeankin lisävalon. Se on jalustalla varustettu led-valaisin, toimii verkkovirralla tai akuilla. Teekkari haki valaisimen Verkkokaupasta. Nyt sekä Teekkari, että valaisin ovat vielä Tampereella. Saan sen lampun sitten kun Teekkari tulee taas kotona käymään. Esittelen lampun sitten heti täällä blogissa. Oikein innoissani jo odotan, että saan sen lampun!

   Poista
  2. Lisävalo olisi ollut tarpeen näinä tammikuun hämärinä päivinä. Ei tahdo millään riittää oman kameran tehot kuvaamiseen. Odottelen uuden valaisimesi esittelyä.

   Poista
 14. Kisut ovat söpöläisiä <3 Kyllä kissat tuovat kotiin omanlaisen lämmön ja kodikkuuden suloisella olemuksellaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥