torstai 18. kesäkuuta 2009

Juhannus

9 kommenttia :

 1. Samoin sinulle ja perheellesi onnellista juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää juhannusaikaa !!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa juhannuksen aikaa myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kuva : ) Tunnelmallista Juhannusta sinullekin !

  VastaaPoista
 5. Rauhallista juhannusta sinulle. Luin edellisiä postauksiasi, ja en voi olla ihmettelemättä kauniita piirakoitasi, olet saanut niistä niin kauniin muotoisia. Itse leivon niitä yleensä joulun aikaan, ja muoto on vähän niin ja näin, sinulla todella kauniita.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa juhannuspäivän iltaa. Täällä alkaa pikkuhiljaa ilma kirkastumaan :) ehkäpä kohta näkyy jopa auringonpaistetta.

  VastaaPoista
 7. Ekan kesäviikon terveisiä täältä etelärannikolta. Hae haaste blogistani.Kätsynä emäntänä osaat varpilla toteuttaa itseäsi.
  Hauska juttu kävi muuten ennen juhannusta. sain teidän kylän matkahuollosta tekstarin, että paketti on noudettavissa sieltä ja hinta on 6,70. Mietin hetken, että kuka ois voinu laittaa sieltä mulle postia, ketää muuta ei ole tuttavapiirissä.Mutta miksi se ois pitänny noutaa sieltä teidän postista? Kunnes aamurähmät hieroskeltuani tajusin, että vika numero, vika numero johon viesti on tullut.Apuva, mitä teen jos joku varttuu pakettia eikä se tulekaan.
  Sou, soitto eniroon ja hetki yhdistän. Iloinen teidän murteella puhuva iloinen neitonen siellä vastasi ja selvitimme asian joustavasti. Kaikki hyvin ja joku onnellinen sai oman pakettinsa.
  Sekunnin sadasosassa kun kerkiää ajatella kaikkea mahdollista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥