keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Tunnustuksia

Mukava oli aloittaa viikko kun viikonlopun aikana oli blogiin ilmestynyt
tunnustuksia oikein kaksin kappalein.
Näitä on näkynyt jo aika monessa blogissa, mutta siitä huolimatta jaan niitä myös eteenpäin,
eihän se haittaa vaikka tunnustusta tulisi useammaltakin taholta ;)

Vierailen monissa ihanissa blogeissa, vaikka ei aina tule kommenttia jätettyäkään.

Kiitos tästä Nana

Tämän tunnustuksen haluaisin jakaa Kaisalle Pajupirttiin, Reiskulle ja Villiviinille ja InkataikalleKiitos Villiviini ja Kaisa ja Jaana

Tämän haluaisin lähettää Nanalle, kuten haluaisin ojentaa sen Villiviinille ja Kaisallekin,
on ilo vierailla blogeissanne.

5 kommenttia :

 1. Kiitos Kiitos Risusydän! Näitä tunnustuksia satelee puolin ja toisin, kiva vaan.Kaikki otetaan ystävällisyydellä vastaan.
  Narsissintuoksuiset terveiset kaisalta

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana auringonsäde täältä löytyikään kiireiseen työpäivään! Kiitos todella paljon! Arvostan tunnustusta suuresti! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos! Kehusi menevät jo niin runsaiksi, että melkein hävettää. Ei sentään ihan, sillä siirrän heti plakaatin blogiini! Kiva kun tykkäsit paketista.

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos!!! On pitänyt iltasella kiirettä, enkä ole muutamiin päiviin blogissasi käynytkään. Ihana yllätys oli jo se kaikki mukava (nuo risutyöt ennenkaikkea) mitä tänne oli sinä aikana ilmestynyt, ja sitten vielä tunnustus kaupan päälle! Tähän samaan hengenvetoon vielä hatunnosto sinulle siitä, miten jaat ohjeitasi ja ideoitasi täällä myös muille! Itse olen esimerkiksi tehnyt risusydämiä myöskin, mutta tosi kiva nähdä miten toinen niitä tekee, ja tehdä samalla omia kehitysideoita omaan näpertelyynsä =). Saatika sitten kun löytää ihan jotain itselle uutta, esimerkiksi nuo pienet risutorvet ovat tosi upeita! Iloa työhösi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥