Ihan pian on keskiyö.
Saamme lahjan.
365 uutta, arvokasta päivää,
joiden sisältöä emme vielä tiedä.
366 päivää, jos tarkkoja ollaan.
Karkausvuosi.
2016.
Osaammeko viisaasti käyttää tämän lahjan?
Saa kai kuitenkin vähän olla vallatonkin välillä,
antaa tunteiden viedä.
Ei aina jaksa olla järkevä.
2016.
Osaammeko viisaasti käyttää tämän lahjan?
Saa kai kuitenkin vähän olla vallatonkin välillä,
antaa tunteiden viedä.
Ei aina jaksa olla järkevä.
Meidän uuden vuoden kemut pidettiin kasvarissa, hyvissä ajoin, jo ennen iltayhdeksää.
Saatanpa olla jo nukkkumassa vuoden vaihtuessa......
Alkupalana saaristolaisleipää ja savulohitahnaa.
Oikein näppärästi saa tuollaisia valmiiksi pyöreitä leipiä,
kun kypsentää saaristolaisleivan silikonisissa Runebergintorttuvuoissa.
Tulee niillekin ympärivuotista käyttöä, eikä jää leivästä hukkapaloja.
Jos siis haluaa tuollaisia pyöreitä suupaloja tehdä.
Kylmäsavulohipiirakkaa ja salaattia.
Ihanasti maistuu passion.
Piparminttujuustokakkua.
Täytteessä maustamatonta ja vaniljatuorejuustoa,
Mariannerouhetta ja muutama karkkikeppi murskattuna.
Päällä tummaa ja valkosuklaata ja piparminttukiemuroita.
Raikasta ja pirteää.
Hyvin ovat kasvarissa kukat pärjänneet pikkupakkasista huolimatta.
Paitsi kielot eivät.
Miettikääs tätä:
TAAS UUS
Mitä kilinä ja kiljumist keittiöst!
Kui nauriinkeittovesi kiahu ylitte?
Ketä tamppa tähä aikka yäst?
Kenen tuukin kulmi suaristella?
Vanh ja Uus kattava
meil noutopöyttä valmiks
viäl viimessi fiilata
ovi avata jämpt 00:00!
Olis mul tämä entinenki vuas kelvannu
ei ol kulunu ko reunast
ja 2004 oli kans iha hyvä
kakstuhatkymment en ehtiny juur muut ko avata
2012 melkkest käyttämätön
täytyk ain olla uus?
Älä nurku
nee sanova mul.
Tost pinost puhras lautane
tinalusikoi riittä
haje mitä tahrot
no ei meil ihan kaikki ol
mut ota mitä o
syä hyväl halul
men arkoje seuraks
varjoje valoks
pala kirkkast ko
hylkkentraanilamppu."
-Heli
Laaksonen-
Tervetuloa vuosi 2016!
♥
Oih, näyttää ja kuulostaa niin hyvältä. Kasvari on kaunis aina, pukee sitten mihin vuodenaikaan tahansa. Otetaan innolla vuosi 2016 vastaan ja annetaan elämän viedä =)
VastaaPoista-Outi-
Outi; kiitos :)
PoistaNäin tehdään!
Maukkaan näköiset tarjottavat pöydälle ja heti pistikin silmään nuo saaristolaissuupalojen muoto:-) Kätevää käyttöä runebegintorttu vuoalle:-) Hyvää uutta vuotta myös sinulle
VastaaPoistaHelinä; näin eivät pääse runebergin vuoatkaan ihan kauheasti pölyttymään :)
PoistaKiitos!
Mä en 'kestä' noita sun tarjoiluja! Haluisinpa olla teillä pöydän ääressä! Hyvää uutta vuotta!
VastaaPoistaVilma; (:
PoistaKiitos samoin!
Oli niin ihanan näköiset tarjottavat, että tunsin nyt kyllä oikein ison piston sydänalassani, kun itse en ole valmistanut mitään tarjottavaa. Yritän aloittaa tämän vuoden hieman paremmin ja leipasen heti aamusta ainakin suolaisen piirakan.
VastaaPoistaKiitos kuvista ja teksteistä. Hyvää alkanutta uutta vuotta sinulle!
Kankuritar; eipä kai se niin taraa ole, milloin tarjoiluja järjestää. Silloin kun siltä tuntuu :)
PoistaKiitos samoin sinulle!
Kiitos Marja,
VastaaPoistaUusi vuosi ja uudet kujeet ja tähän kaikkeen edessä ne 366 uutta päivää joista vain tämä yksi päivä on aluillaan, elämä on ihmeitä täynnä, siis pidetään päivistämme vaarin.
Molley; kiitos sinulle ystävyydestäsi!
PoistaJotain hyvää ja positiivista jokaiseen päivään olisi hyvä tavoite :)
Kiitos Marja, ystäväni!
VastaaPoista366 yllätystä odottaa ja karkausvuosi vielä, mitähän vuosi tuo tullessaan? Kun jokaisen päivän aloittaa ja illalla painaa pään tyynyyn onnellisena, uskon että päivilläkin on hyvää annettavaa. Ja kuten sanoit, vallatonkin saa välillä olla ja pitääkin!
Lasihuoneesi olet jälleen pukenut kauniiksi, kuten ennenkin, upeita kukkia, ihania leivonnaisia jälleen (tuo savulohipiirakka on niin suussasulavaa :D) ja tuo skumppa, täytynee etsiä maistiaisiksi seuraavaan juhlaan, passionhedelmää nam!
Ihanaa alkanutta vuotta Sinulle, perheellesi ja kisuille!
Saila; Uuteen vuoteen pitäisi muistaa suhtautua juuri noin, mitähän kaikkea ihanaa se tuokaan tullessaan.....
PoistaKiitos, skumppa oli oikein hyvää, vähän sameaa, eikä sellaista läpinäkyvää ja kuplivaa. Johtuu varmaan siitä, että juoma sisältää aitoa hedelmää.
Kiitos samoin, teille kaikille!
Ihanaa tunnelmaa, onnellista alkanutta vuotta! :)
VastaaPoistaLinda; kiitos ja kiitos samoin!
PoistaNämä kauniit kuvasi ovat aina suuri nautinto, kuten nytkin.
VastaaPoistaIhanaa alkanutta vuotta sinulle vielä kerran.
Kruunu Vuokko; kiitos ja kiitos samoin :)
PoistaEn kestä noita sun tarjoiluja!! :P Herkullista Uutta Vuotta, Marja!
VastaaPoistaTiina; (:
PoistaKiitos samoin!
Voi, miten kaunis juhlatarjoilu teillä oli, ihan kadehdittaa!
VastaaPoistaMenestystä ja rehevää kasvua kaikille 366 päivälle tulevana vuonna!
Sini K.
Kasvihormoni-blogista
Sini K; kiitos :)
PoistaKiitos samoin!
Oih mitkä herkut taas, perheesi on kyllä onnekas! Kasvihuoneesi on kaikella tapaa oikea onnen paikka, kasvit, ihmiset ja tarjoilut. Oikein hyvää uutta vuotta!
VastaaPoistaSametti Hortensia; (:
PoistaKiitos samoin!
Kiitos ihanasta blogistasi! Toivotan Onnea Uudelle Vuodelle ja paljon inspiraation lähteitä ilahduttamaan vuottasi.
VastaaPoistaVoi kiitos!
PoistaKiitos samoin!
Ohoo, kasvaribileet! Ette ilmeisesti jäätyneet sinne kun pääsit päivittämään blogia?
VastaaPoistaHeh, enpä ole kuullutkaan runebergintorttuvuuista, kaikkee ne keksii!
Ihana runo ja hyvää uutta vuotta!
Saila; Kasvaribileet ovat jotenkin niin keväiset, vaikka sitten vuoden viimeisenä päivänä. Meillä on siellä uusi lämmitin. Ihan hyvin pärjättiin.
PoistaHeh, runebergintorttuvuoathan kuuluvat joka kodin perusvarustukseen :D
Oikein Hyvää Uutta Vuotta!
VastaaPoistaAivan ihanat kuvat taas kerran!
Sirpa; kiitos ja kiitos samoin!
PoistaOnnea uudelle vuodelle!
VastaaPoistaKurjenkello; kiitos samoin!
PoistaVoi nam mitkä herkut teillä! Oikein hyvää uutta vuotta, hienosti kiteytetty jokaisen päivän tärkeys!
VastaaPoistaMaria; (:
PoistaKiitos samoin sinulle!