Aurinkoinen
helmikuun pakkaspäivä.
Hangen timantit kimaltelevat ulkona
Paras mahdollinen
pakastimen sulatuspäivä!
Kaikkia rasioita en laittanutkaan takaisin pakastimeen.
Rasiallinen mustikoita
ja toinen syysvadelmia
sekoitetaan FloraVispillä ohennetun rahkan joukkoon
makeutena käytin steviaa
kesän maku ♥
Vähän aikaa sitten oli jossain lehdessä,
olisiko ollut viimeisin Kodin Kuvalehti,
retroruokaohjeita.
Kauraryyniomenapaistos edustaa minulle retroa.
Äiti teki sitä lapsuudessani.
Kaikki keittiön apuvälineet ovat kivoja ;)
Omenapora...
... ja lohkomislaite
Omenanpalat vuokaan ja sekaan sokeria ja kanelia..
päälle kauraryynejä,
joihin on sekoitettu sulatettua voita ja vähän sokeria,
Lisään vielä joukkoon vähän mantelirouhetta.
175 asteiseen uuniin n.1 tunniksi, että omenat pehmenevät.
Sitten syödään kuumana jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa :)
Huomenna retroilu jatkuu.
Teen retro-mokkapaloja,
kun Artistikin tuli kotona käymään.
Minulla on aito 70-luvun ohje.
Porin Talouskoulusta aikanaan saatu!
Käsityöpuolella
on pari juttua valmistunut
tämä....
....ja tämä....
ja vielä kolmaskin.
Näistä enemmän huomenna,
kun saan ne kuvattua päivänvalolla!
Käsitöistä puheenollen.
Arpajaispalkintojen voittajista
puuttuu vielä
Eiskun ja mimon mamin osoitteet!
Mimon mami, kerroit lähettäneesi
s-postia. Se ei kuitenkaan ole tullut perille.
Lähetätkö uudelleen osoitteesi!
Rattoisaa perjantai-iltaa!
♥
Ihania herkkuja täällä jälleen.
VastaaPoistaTuota kauraryyniomenapaistosta
teenkin huomenna.
Kivat apuvälineet sinulla käytössä.
Mukavaa loppuiltaa.
Onpa kivaa pintaa tuo punavalkoinen :-)
VastaaPoistaNam, jospa ensi kerralla kaupungista tullessani mahduttaisin viimein pakastimen pieneen autooni niin saisin minäkin marjoja keskellä talvea! Se on onnea se (terveisiä vaan Onnille ♥)
Ihania vadelmia! Minulla on myös tuota Nuutajärven Apila-sarjaa astioita. Löydin yhden tuollaisen maljan kirppariltakin lisää kokoelmiini tässä joku aikaa sitten. Meillä on myös laitettu vähän paremmin ruokaa viime aikoina ja huomenna olisi tarkoitus viedä petivaatteet ulos pakkaseen. Pölypunkeille kyytiä!
VastaaPoistaOlipas sinulla ihana kuorimavehje.
VastaaPoistaEn muistanutkaan tuota ihanaa ohjetta, täytyykin kokeilla!
Mukavaa lauantaita!
Lähetin osoitteeni uudelleen. Toivottavasti nyt onnistui!
VastaaPoistaHauskaa viikonloppua!
Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaÄiti aina teki tuollaista uuniomenasösseliä, se kaurakerros päällä oli parasta, nams!!!
Kauniita kuvia blogissasi jälleen! <3
Kannattaa kurkata blogini valokuvauskilpailu!!! ;)
Voi että ku herkun näköisiä vatelmia! kuin myös muita herkkuja! Tuollanen omenapora on kyllä tosi siisti! Äidilläni oon saanu testata tuollaista, kotonakin itsellä se ois kiva.
VastaaPoistaHerkullisia ohjeita ja kuvia, njam...
VastaaPoistaMinua kiinnostaa Stevia-kasvi. Aion tilata sellaisen taimen lähiaikoina. Onko maku tosiaan paljon sokeria makeampaa ? Käytitkö sitä tuoreena vai kuivattuna vadelmamustikkarahkaan ?
Kirpakkaa pakkasviikonlopun jatkoa !
Ihania herkkuja...nammm,maiskis...
VastaaPoistaVoi, että mitä kaikkea IHANAA!
VastaaPoistaRahkaa ja lankoja!
Jes, enää 140 päivää juhannukseen!
Minä sulatin pakstimen ja se oli niin rentoa näillä keleillä! Sun yks neluejuttu näyttä tutlta, mullakin on sellainen menossa!
VastaaPoistaHei sähköpostiisi olen laittanut osoitetietoni. Mikäli ei ole tullut s-posti sinulle perille, kerrothan, ettei jää ihanat sukat saamatta.
VastaaPoistapaljon namia löysitkin
VastaaPoistaAivan älyttömän kiva kapistus tuo omenakuorija ja minkälaista herkuttelutaidetta sillä saakaan aikaan!
VastaaPoista