sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kevyempi pannacotta


Tässä nopea apu makeannälkään :)


Kevyempi pikaversio pannacotasta.
Perusohje löytyy DanSukkerin HyytelösokeriMulti rasian takaa.

Kolmeen reiluun annokseen tarvitaan
 6 dl maitoa tai kermaa
1,5 dl hyytelösokeri multi

Mittaa kattilaan sokeri ja maito/kerma.
Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua n. 1/2 minuuttia.
Kaada annoskulhoihin ja anna hyytyä jääkaapissa.
Koristele juuri ennen tarjoilua haluamallasi tavalla marjoilla tai hedelmillä

Käytän yleensä nesteenä Valion cocos+limeä ja Valion Hilja täysmaitoa.
( 2 tölkkiä cocos+limeä ja 1 dl maitoa)
Näin talvella saa pannacotat nopeasti hyydytettyä ulkona terassilla,
jonne ne voi viedä heti kuumina, kun  jääkaappiin ei kannata laittaa höyryävän kuumia ruokia.
(Kannattaa laittaa kulhot ulkona kuitenkin kuvun alle, varsinkin talitintit ovat kovin uteliaita)

Tänään tein (omista) pakastevadelmista ja tomusokerista kastikkeen  blenderissä.
Lisäksi pakastimesta vadelmia, punaherukoita ja mustikoita.
Ihana lempeän makea hennosti kookoksinen pohja ja raikkaan kirpeät marjat.
Nam!
(Muistathan, että ulkomaiset pakastevadelmat pitää keittää ennen käyttöä)



Marja

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥