Nam, karviaiset ovat ihania! Olin hämmästynyt, kun englantilainen vieraani sanoi, ettei pidä karviaisista kun ne ovat niin kitkeriä. Hän kumminkin maistoi pihallani kypsän karviaisen puskasta ja kun sen makea mehu levisi suuhun, hänen ilmeensä oli ällistynyt. Miksiköhän Englannissa on kirpeitä karviaislajikkeita, tai ehkä hän on erehdyksessä aina syönyt raakoja, tyyliin lapsena marjavarkaissa :-D Mulle tulee karviaisesta mieleen myös Karvis, eli Ransu Karvapehva. Karvis on yksi monenmonista lempinimistä, muita ovat mm. manuli, ranskis, ransuli, sisupisu, touhupeppu, pikkuinen ja raitapöksy. Ja siinä oli vasta alkua. Ransulla on ehkä identiteettikriisi. Pitäisikö varata aika terapeutille.
Hmmm... voivat ne englantilaiset syödä ne raakoina, ei niistä tiedä. Yritin miettiä, onko Nigella käyttänyt missään ruoassaan karviaisia. Mutta ei nyt juuri tullut mieleen. Se on mun lemppariruokaojelma, kun Nigella suhtautuu niin hekumallisesti kaikkeen ruokaan, että on pakko kokeilla kaikkia sen reseptejä. Mentiinpä taas asian viereen.... Tuskinpa Ransu terapeuttia tarvitsee, hän on varustettu miehisellä itsetunnolla ja suhtautuu lempeällä tyyneydellä ja ymmärtämyksellä kaikkiin mamman höpinöihin ;)
Upea kuva. Ihan tuli vesi kielelle :)
VastaaPoistaHyvä valinta!
VastaaPoistaKarviaisista saa monenlaista hyvää syötävää ja sellaisenaan ne ovat suoraan pensaasta kaikkein parhaita.
VastaaPoistaNam, karviaiset ovat ihania! Olin hämmästynyt, kun englantilainen vieraani sanoi, ettei pidä karviaisista kun ne ovat niin kitkeriä. Hän kumminkin maistoi pihallani kypsän karviaisen puskasta ja kun sen makea mehu levisi suuhun, hänen ilmeensä oli ällistynyt. Miksiköhän Englannissa on kirpeitä karviaislajikkeita, tai ehkä hän on erehdyksessä aina syönyt raakoja, tyyliin lapsena marjavarkaissa :-D
VastaaPoistaMulle tulee karviaisesta mieleen myös Karvis, eli Ransu Karvapehva. Karvis on yksi monenmonista lempinimistä, muita ovat mm. manuli, ranskis, ransuli, sisupisu, touhupeppu, pikkuinen ja raitapöksy. Ja siinä oli vasta alkua. Ransulla on ehkä identiteettikriisi. Pitäisikö varata aika terapeutille.
Hmmm... voivat ne englantilaiset syödä ne raakoina, ei niistä tiedä. Yritin miettiä, onko Nigella käyttänyt missään ruoassaan karviaisia. Mutta ei nyt juuri tullut mieleen. Se on mun lemppariruokaojelma, kun Nigella suhtautuu niin hekumallisesti kaikkeen ruokaan, että on pakko kokeilla kaikkia sen reseptejä. Mentiinpä taas asian viereen....
PoistaTuskinpa Ransu terapeuttia tarvitsee, hän on varustettu miehisellä itsetunnolla ja suhtautuu lempeällä tyyneydellä ja ymmärtämyksellä kaikkiin mamman höpinöihin ;)
Nyt alkoi tosiaan tehdä mieli kypsiä mehukkaita karviaisia..
VastaaPoistaKarviainen on makoisa marja. Mielestäni parhaimmillaan suoraan pensaasta syötynä.
VastaaPoistaTv:tä katsellessa kivaa naposteltavaa:)
Ihanat kuvat sieltä koskesta tuossa edellisessä postauksessasi:)
Ihana kuva karviaisista. Hieno katin kuva sinulla on tuossa sivun alussakin
VastaaPoistaMiten ihanan kuulas kuva karviaisesta, upea!
VastaaPoistaOnpa pirtea ja ihana kuva, karviainen on niin kaunis marja.
VastaaPoistaValo kuultaa kivasti marjojen läpi. Hyvä kuva!
VastaaPoistaNiin kaunis kuva, että tuosta voisi vaikka pikkutaulun tehdä.:)
VastaaPoistaKypsä karviainen, maiskis, suoraan pensaasta, ehdottomasti. Kauniisti läpikuultavia kuvassasi, hieno otos.
VastaaPoistaIhanaa hehkeää, läpikuultavan kesäistä väriä.. johtuu valosta tuo ihana kuultava väri! Kiva kuva, ja just nyt tarpeen.
VastaaPoistaKuvasi tekee karviaisista erittäin herkullisen näköisiä :)
VastaaPoistaOi, oliskin jo kesä ja karviaiset. Meillä on vihreää lajiketta, makeita ja hyviä.
VastaaPoistaIhana kuva! Valo tulee kivasti takaa. Tulisipa jo kevät...
VastaaPoistaIhastuttava kuva.
VastaaPoistaTuon karviaisen pystyy melkein poimimaan tuosta kuvasta!
VastaaPoista