torstai 28. tammikuuta 2016

Runebergit etuajassa ja Mummun Pilkkumi 21.2.2016


Runebergit tänään iltapäiväkahvien seuraksi.


Vähän etuajassa, mutta mitäs siitä!
Enempää en  näitä teekään, kerran vuodessa on nämäkin leivottava,
vaikka eivät mitään parasta-ikinä-herkkua olekaan.


Tässä resepti, tulee ihan kohtuullisia.

Laskiaspullia teen kyllä monta kertaa!



Asiasta Pilkkumiin;





 PopUp-ravintola Mummun Pilkkumi avaa ovensa taas
ravintolapäivänä 21. helmikuuta!

Ruokalista saatiin valmiiksi.

Reseptien testailut ovat parhaillaan käynnissä.




Viikonloppuja!




Marja

21 kommenttia:

  1. Mitä, runebergintorttuhan on parasta herkkua ikinä! Toisin kuin joku pulla ;-) Mutta hyvä, että sille torttutötterölle on käyttöä edes kerran vuodessa.
    Oi voi, en pysty lukemaan nyt pilkkumin ruokalistaa, kuolen nälkään ja lasagne meni vasta äsken uuniin. En tiedä, olenko enää elossa, kun se on kypsää. Ääh! Täytyy lukea ensi kerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saila; mikään ei ole niin hyvää, kuin uusi pulla !
      Näemmä sun lasagne ehti ajoissa ja selvisit hengissä :)

      Poista
  2. Voi, nyt herahti vesi kielelle. Tekis niin mieli noita Runebergin torttuja.
    Saat kiittää onneasi, etten asu missään lähistöllä. Yllätysvieras voisi olla oven takana alta aikayksikön. :)
    Mä selvisin hengissä ruokalistan lukemisesta, mutta kyllä nyt täytyy kiireesti mennä tekemään ruokaa... Toivottavasti Sailakin selviää hengissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti joo... röyh röyh :-D

      Poista
    2. Riina; kerran vuodessa voi syödä Runebergin torttujakin, vaikka kaikkea parempaakin kyllä on olemassa!
      Hyvä, vaikuttaa siltä, että olette Sailan kanssa molemmat selvinneet hengissä tästä postauksesta!

      Poista
  3. Herkullisilta näyttää nuo ruunebergit. Ja ihana ruokalista, toivottavasti tulee paljon kävijöitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi-Maaria ; Runebergilta maistuivat :)
      Suunnilleen sadalle hengelle on suunniteltu tehdä tuota ruokaa....

      Poista
  4. Oi, mikä lista. Pitäisi tuona päivänä sinne lantiseen Suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelma; sinullekin varmaan löytyisi sopivaa tuosta listasta :)

      Poista
  5. Minä rakastan ruunepergejä. Mitä kosteampi, sitä parempi. Tänään ostin Rostenin torttuja, jotka kuuluvat kärkisuosikkeihin. Toki on itsekin tullut niitä leivottu, mutta ei vielä tänä vuonna.
    Jos vaan pilkkumi olisi lähempänä.... Miten olisi kiertävä pilkkumi-tapahtuma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Between; varsin kosteita tuli näistäkin, upotin kunnolla siihen punssiliemeen!
      Ehkä voisin viikon kuluttua vielä tehdä Runebergin kakun, sitä punssiakin olisi vielä...
      Pitää laittaa harkintaan Pilkkumi-turnee......

      Poista
  6. Pilkkumi-menyy ei jätä nälkäiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on tavoitteemme, että kaikki saavat vatsansa täyteen :)

      Poista
  7. Onnea popup-ravintolalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilma; kiitos!
      Meillä on ainakin aina tosi kivaa kun pidetään ravintolaa :)

      Poista
  8. Eilen heti tein porkkanakakkua tuolla sinun ohjeella, hyvin onnistui ja maistui meidän väelle! Kiitos siitä sinulle<3 Seuraavaksi sitten Runebergin torttuja:) Mukavaa ravintolapäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kati; onpa mukavaa, että kakku maistui!
      Ehkä vielä itsekin teen runebergin kakun, noita leivoksia en viitsi enää väsätä!
      Kiitos!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥