Ihan pian on keskiyö.
Saamme lahjan.
365 uutta, arvokasta päivää,
joiden sisältöä emme vielä tiedä.
366 päivää, jos tarkkoja ollaan.
Karkausvuosi.
2016.
Osaammeko viisaasti käyttää tämän lahjan?
Saa kai kuitenkin vähän olla vallatonkin välillä,
antaa tunteiden viedä.
Ei aina jaksa olla järkevä.
2016.
Osaammeko viisaasti käyttää tämän lahjan?
Saa kai kuitenkin vähän olla vallatonkin välillä,
antaa tunteiden viedä.
Ei aina jaksa olla järkevä.
Meidän uuden vuoden kemut pidettiin kasvarissa, hyvissä ajoin, jo ennen iltayhdeksää.
Saatanpa olla jo nukkkumassa vuoden vaihtuessa......
Alkupalana saaristolaisleipää ja savulohitahnaa.
Oikein näppärästi saa tuollaisia valmiiksi pyöreitä leipiä,
kun kypsentää saaristolaisleivan silikonisissa Runebergintorttuvuoissa.
Tulee niillekin ympärivuotista käyttöä, eikä jää leivästä hukkapaloja.
Jos siis haluaa tuollaisia pyöreitä suupaloja tehdä.
Kylmäsavulohipiirakkaa ja salaattia.
Ihanasti maistuu passion.
Piparminttujuustokakkua.
Täytteessä maustamatonta ja vaniljatuorejuustoa,
Mariannerouhetta ja muutama karkkikeppi murskattuna.
Päällä tummaa ja valkosuklaata ja piparminttukiemuroita.
Raikasta ja pirteää.
Hyvin ovat kasvarissa kukat pärjänneet pikkupakkasista huolimatta.
Paitsi kielot eivät.
Miettikääs tätä:
TAAS UUS
Mitä kilinä ja kiljumist keittiöst!
Kui nauriinkeittovesi kiahu ylitte?
Ketä tamppa tähä aikka yäst?
Kenen tuukin kulmi suaristella?
Vanh ja Uus kattava
meil noutopöyttä valmiks
viäl viimessi fiilata
ovi avata jämpt 00:00!
Olis mul tämä entinenki vuas kelvannu
ei ol kulunu ko reunast
ja 2004 oli kans iha hyvä
kakstuhatkymment en ehtiny juur muut ko avata
2012 melkkest käyttämätön
täytyk ain olla uus?
Älä nurku
nee sanova mul.
Tost pinost puhras lautane
tinalusikoi riittä
haje mitä tahrot
no ei meil ihan kaikki ol
mut ota mitä o
syä hyväl halul
men arkoje seuraks
varjoje valoks
pala kirkkast ko
hylkkentraanilamppu."
-Heli
Laaksonen-
Tervetuloa vuosi 2016!
♥